127. ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ EUROTEST XA MI 3105

Μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μας έστειλε ο κ. Σαλευρής το εγχειρίδιο χρήσης του πολυοργάνου μέτρησης EurotestXA MI3105 (έκδοση 5.2, HW 5; Κωδ. 20 751 833). Είναι γραμμένο στην ελληνική γλώσσα και συνοδεύεται από φωτογραφίες του πολυοργάνου με ελληνικό μενού στην οθόνη.


Ουσιαστικά πρόκειται για προσαρμογή του αντίστοιχου εγχειριδίου (αγγλικής έκδοσης) στα ελληνικά δεδομένα . Εξυπηρετεί τόσο τον αρχάριο χειριστή όσο και τον καλό γνώστη του οργάνου με τις πολλές επιμέρους φωτογραφίες του και τις τεχνικές λεπτομέρειες που παρέχει αναδεικνύοντας όλες τις δυνατότητες του.

Το παραπάνω άρθρο δεν αποτελεί διαφήμιση για να αγοράσετε το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά προέκυψε ως ανάγκη για να καλύψει απορίες χειριστών (του συγκεκριμένου πολυοργάνου) που δεν είχαν καλυφθεί μέχρι σήμερα. Για μας όλα τα πιστοποιημένα πολυόργανα της αγοράς αποτελούν αξιόπιστη λύση για την εφαρμογή των ελέγχων που απαιτούν τα αντίστοιχα πρωτόκολλα της νέας Υ.Δ.Ε.

Παρατήρηση :
Κάθε εταιρεία μπορεί να μας στείλει αντίστοιχα φυλλάδια προς ενημέρωση των χρηστών των πολυοργάνων της . Με χαρά μας θα τα δημοσιεύσουμε.

Σχόλιο συντάκτη : Για να προλάβουμε τυχόν απαιτήσεις σας ώστε να σας το παρέχουμε εμείς , σας ενημερώνουμε ότι αυτή τη χρονική περίοδο μπορείτε να το αναζητήσετε στην εταιρεία που προμηθεύει το συγκεκριμένο πολύοργανο στην ελληνική αγορά ή να ζητήσετε περισσότερες λεπτομέρειες στο email του κ. Σαλευρή : asalevris@ipta.demokritos.gr .

2 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΥΛΗΣ είπε...

που μπορώ να το βρώ ?

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ είπε...

Επικοινωνήστε προσωπικά με τον κ.Σαλευρή για να σας βοηθήσει.

Δημοσίευση σχολίου