ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Κατ' αρχήν να σας ευχαριστήσουμε για τα καλά σας λόγια που διαβάζουμε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Θα θέλαμε να απαντήσουμε σε μερικές απορίες σας :
1) To παρόν ιστολόγιο γράφεται από έλληνες ηλεκτρολόγους και απευθύνεται σε ηλεκτρολόγους της χώρας μας. Διαμαρτύρεστε ότι χρησιμοποιούμε ξένη βιβλιογραφία και πηγές ενημέρωσης. Να σας ενημερώσουμε ότι οι ελληνικές εκδοτικές προσπάθειες στο θέμα της νέας Υ.Δ.Ε ξεκινούν και τελειώνουν ,αυτή τη χρονική στιγμή (Δεκέμβριος 2011), στο ιδιαίτερα αξιόλογο βιβλίο που εκπόνησε ο κ. Σαρρής.
Όσον αφορά τις ταχύρρυθμες ενημερώσεις των συνδέσμων των ηλεκτρολόγων (πολλές από τις οποίες έχουμε παρακολουθήσει) παρουσιάζουν διαφοροποιήσεις. Δυστυχώς ακόμα υπάρχουν πολλά σημεία στην Υ.Δ.Ε που χρήζουν περισσότερης ανάλυσης. Να διευκρινίσουμε ότι οι περισσότεροι συνάδερφοι συναντούν δυσκολίες στη σύνταξη των εγγράφων ενώ παράλληλα δεν δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη μεθοδολογία των μετρήσεων. Για μας οι μετρήσεις έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα γι' αυτό σύντομα , γιατί δεν είμαστε βέβαια κινηματογραφιστές , θα σας ετοιμάσουμε σειρά βίντεο με τη μεθοδολογία των αντίστοιχων μετρήσεων.

2) Επειδή βλέπουμε σε κάποιους από σας τη διάθεση να συνεισφέρετε στην προσπάθεια μας σας προσφέρουμε την δυνατότητα , όποτε θελήσετε, να συνεργαστούμε σε θέματα που αφορούν τη νέα Υ.Δ.Ε.

3)Τα τεχνικά άρθρα μας πλέον θα παίρνουν μπροστά τους ένα νούμερο, με βάση τη σειρά ανάρτησης. Έτσι για οποιεσδήποτε προσθήκες , αλλαγές ή τροποποιήσεις θα σας ενημερώνουμε με έκτακτη ανάρτηση για να ανατρέχετε εύκολα στο αντίστοιχο άρθρο.

Τέλος , ευελπιστούμε να ανεβάζουμε συνεχώς το επίπεδο των θεμάτων μας και το κυριότερο να αποτελούμε μια ιντερνετική πηγή ηλεκτρολογικής ενημέρωσης διαφορετική από τις υπάρχουσες.

Η διαχειριστική ομάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου