4 ΜΗΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ - 100 ΑΡΘΡΑ - 26.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σήμερα (12/03/2012) κλείνουμε 4 μήνες συνεχούς λειτουργίας στο ιστολόγιο μας. Σίγουρα όταν ξεκινήσαμε να συζητάμε τη δημιουργία του δεν υπολογίζαμε ότι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θα γράφαμε τόσα πολλά εξειδικευμένα άρθρα ούτε θα αποκτούσαμε τόσους πολλούς αναγνώστες σε καθημερινή βάση (450 - 500 προβολές). Τα κυριότερα όμως για μας είναι τα παρακάτω:

Αποκτήσαμε σταθερούς σχολιαστές που μας υποχρεώνουν να αναβαθμίζουμε συνεχώς το επίπεδο του ιστολόγιου αλλά και να διορθώνουμε τα λάθη μας (βλέπε άρθρο 92).Ένας από αυτούς είναι ο κ. Γ. Σαρρής ο οποίος μας τιμά σταθερά με την παρουσία του και προλαβαίνει λάθη μας. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι' αυτό.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον κ. Α. Σαλευρή που μας έστειλε τo άρθρο 48 το οποίο είναι τέταρτο στις συνολικές προβολές των άρθρων μας καθώς και για την άψογη επικοινωνία μας.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε στον εκπαιδευτικό κ. Α. Χαλικόπουλο που μας έστειλε δύο σειρές βίντεο τα οποία αναρτήθηκαν στα άρθρα 36 (τρίτο στις συνολικές προβολές των άρθρων) και 52.
Επίσης να ευχαριστήσουμε το εκπαιδευτικό ιστολόγιο http://blogs.sch.gr/stekarapa/ που φιλοξενεί κατά καιρούς άρθρα μας.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που ανώνυμα ή επώνυμα μας εκφράζετε τη συμπαράστασή σας στη ομολογουμένως δύσκολη (από πολλές πλευρές) προσπάθεια μας.

Επόμενος στόχος τα 200 τεχνικά άρθρα.

Μετά τιμής η διαχειριστική ομάδα ehe-greece.blogspot.com

Σχόλιο συντάκτη :
Η παραπάνω φωτογραφία είναι από την αρχική μορφή του ιστολόγιου η οποία παρέμεινε έτσι μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τη σημερινή μορφή λόγω των πολλών τεχνικών προβλημάτων που υπήρξαν στον κώδικα html του προτύπου της.

1 σχόλια:

kathighths είπε...

Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε.
Ενημερωτικό και χρήσιμο το blog σας!! Εύχομαι γρήγορα να επιτύχετε τον επόμενο στόχο σας.

Δημοσίευση σχολίου