37. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ;

Σ' αυτή την ιστοσελίδα επισημαίνεται ότι ο ηλεκτρολόγος επιθεωρητής πρέπει να επισκέπτεται όχι μόνο τις ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις αλλά και εκείνες που βρίσκονται σε φάση κατασκευής, έτσι ώστε αφενός μεν να διαπιστώνει αν εφαρμόζονται όλοι οι κανόνες ασφαλείας που αφορούν τα μέλη του συνεργείου εγκατάστασης , αφετέρου δε να δίνει με την εμπειρία του προτεινόμενες λύσεις για τεχνικά θέματα που έχουν τυχόν ανακύψει.
Επιπλέον πρέπει να ενημερώνει και τους ιδιοκτήτες για τις απαιτήσεις των ηλεκτρικών προτύπων που αφορούν τα κτίρια ώστε να προλαμβάνονται μελλοντικές δυσάρεστες καταστάσεις από πλημμελή εφαρμογή τους.

Σχόλιο συντάκτη : Στην Ελλάδα βρισκόμαστε ακόμα στο στάδιο όπου οι ηλεκτρολόγοι έχουν αρχίσει να αγοράζουν πολυόργανα μέτρησης και να κάνουν τις πρώτες μετρήσεις . Δυστυχώς έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε ακόμη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Edo akoma den exoume bgalei akri poios tha ginei epitheoritis kai seis lete na paei kai apo ta mpeta na tin episkeptete?
YouthJim

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ είπε...

Θα σας παρακαλούσαμε να γράφετε σε ελληνικά .Τα greeklish δε μας βοηθάνε . Όσο αφορά το σχόλιο σας θα θέλαμε πολύ να το δούμε να εφαρμόζεται στη χώρα μας .Θα προλαβαίναμε πολλά προβλήματα.

Δημοσίευση σχολίου