248. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΝΧ (ΑΠΟ SARRISG.GR)

Από το site του κ.Σαρρή αναπαράγουμε το τελευταίο του άρθρο : Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του internet βοηθάει στην απόκτηση εισαγωγικών γνώσεων για το bus KNX, ιδιαίτερα για αυτούς που ξεκινούν για πρώτη φορά με την τεχνική ΚΝΧ. Αλλά και για αυτούς που έχουν ασχοληθεί με την τεχνική αυτή, είναι μια χρήσιμη επανάληψη, ένα φρεσκάρισμα γνώσεων ειδικά για όσους δεν έχουν ακόμα δουλέψει με το ETS4 και μάλιστα με το ελληνικό του περιβάλλον.

 Το ΚΝΧ ETS4 eCampus αποτελείται από τρία κεφάλαια: -Τα βασικά του ETS4 -Εγκατάσταση του ETS4 και -Δουλεύοντας με το ETS4.  Περιέχει εκπαιδευτικές ενότητες που οδηγούν τον εκπαιδευόμενο "βήμα-προς-βήμα", περιλαμβάνει επίσης και εκπαίδευση με βίντεο. Διαθέτει ολοκληρωμένη "βήμα-προς-βήμα" προσομοίωση του αυθεντικού ETS4 με το ελληνικό του περιβάλλον. Παρουσιάζει την συνολική κατάσταση εκπαίδευσης του εκπαιδευόμενου η οποία αυξάνει με κάθε ενότητα που ολοκληρώνεται θετικά. Ο εκπαιδευόμενος μπορεί να πάρει και ''πιστοποιητικό ETS4 eCampus'' εφόσον επιτύχει μια ελάχιστη βαθμολογία 85% στις φάσεις αξιολογησης της εκπαίδευσης του. 
Για ξεκίνημα, στο link: http://wbt4.knx.org/?lang=el 
Επισήμανση: Η εκπαίδευση αυτή δεν υποκαθιστά το σεμινάριο Basic Course ΚΝΧ Η μετάφραση και η προσαρμογή του στα ελληνικά έχει γίνει από έναν δραστήριο έλληνα KNX-Partner, τον κ. Βασίλη Λούρδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου