246. ΗΛΕΚΤΡΟTEC ΚΑΙ ΣΑΛΟΝΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ 2012 (ergastirio-ehe-sek-xalkidas.blogspot.gr)

Στο ιστολόγιο ergastirio-ehe-sek-xalkidas.blogspot.gr βρήκαμε μια ενδιαφέ- ρουσα άποψη σχετικά με την πρόσφατη έκθεση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού " ΗΛΕΚΤΡΟTEC ΚΑΙ ΣΑΛΟΝΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ" μέρος της οποίας αναπαράγουμε :
Εντυπώσεις στις 3 και κάτι ώρες που έμεινα στον εκθεσιακό χώρο:
1) Πολύ λιγότεροι εκθέτες αυτή τη φορά . Συνέπεια της κρίσης ; Ακριβές τιμές ενοικίασης στα περίπτερα της έκθεσης ; Απαξίωση της έκθεσης ; Άγνωστο.

2) Θετικό χαρακτηριστικό η εμφάνιση νέων εκθετών που είχαν αρκετή όρεξη (οι περισσότεροι τουλάχιστον) να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τα καινούρια προιόντα . Μερικοί μάλιστα φαινόταν ότι δεν είχαν την εμπειρία από ανάλογες εκθέσεις . Για μένα αυτό είναι καλό αφού το επαγγελματικό (δήθεν) στυλάκι που υιοθετείται συνήθως από πολλούς εκθέτες κουράζει και ουσιαστικά λειτουργεί αποτρεπτικά. Ευτυχώς αυτό το φαινόμενο προχτές το είδα σε λίγα περίπτερα. 3) Στο περίπτερο του Συνδέσμου των Συνταξιούχων Ηλεκτρολόγων βρισκόταν όλη η ιστορία του ελληνικού ηλεκτρολογικού υλικού του προηγούμενου αιώνα. Απ΄όσο γνωρίζω αντίστοιχες εκθέσεις στο εξωτερικό έχουν βρει μόνιμη στέγη. Αυτό είναι και το μόνιμο παράπονο των κ.κ. Κισσανδράκη Γ. , Σκαρή Ελ. που αγωνίζονται εδώ και κάποια χρόνια για να υλοποιήσουν το πρώτο μουσείο ηλεκτρολογικού υλικού στη Αθήνα.
Ελπίζω να μην πάει χαμένη αυτή η προσπάθεια  To υπόλοιπο άρθρο θα το βρείτε εδώ .

Σχόλιο συντάκτη : Υπάρχει στο συγκεκριμένο ιστολόγιο και ένα βίντεο που "προδίδει" το περιεχόμενο του διαφημιστικού σποτ της ΠΟΣΕΗ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου