1 ΧΡΟΝΟΣ EHE-GREECE.BLOGSPOT.GR

12 Νοεμβρίου 2011 λίγο πριν τις 6 μμ η διαχειριστική ομάδα αποφασίζει να δημοσιεύσει τα πρώτα 7 άρθρα της τα οποία ήδη προετοίμαζε από το Σεπτέμβριο.
Η απόφαση πάρθηκε αυθόρμητα. Πιθανόν να έγινε πάνω σε στιγμές κούρασης αφού όλο το προηγούμενο διάστημα είχαμε κάνει τόσες  πολλές δοκιμές και αλλαγές στην εμφάνιση (πάνω από είκοσι) και τη δομή  ώστε είχαμε πάψει πλέον να μετράμε τις δοκιμαστικές προβολές του ιστολόγιου.

Αγωνία αρκετή αν θα πετύχει το εγχείρημα. Ειδικά τις πρώτες ημέρες. Εξάλλου στο διαδίκτυο υπήρχαν ήδη επιτυχημένες ιστοσελίδες που κάλυπταν κάποια από τα αντικείμενα εργασίας μας (βλέπε ιστοσελίδα Σαρρή, michanikos.gr κ.τ.λ.) και αυτό μας άγχωνε ακόμα περισσότερο.

Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος  είναι μήνες συγγραφής άρθρων αλλά και βελτίωσης της (τότε) εμφάνισής μας. Λίγο πριν τις γιορτές γίνεται εμφανές ότι το ιστολόγιο δεν μπορεί να αντέξει μεγάλο αριθμό επισκεπτών αφού οι κυλιόμενες φωτογραφίες που υπάρχουν στην κεντρική του σελίδα μπλόκαρουν ή εμφανίζονται όλες μαζί. Αρχές Ιανουαρίου το πρόβλημα εντείνεται σε τέτοιο βαθμό ώστε αναγκαζόμαστε να βγούμε για κάποιες μέρες εκτός λειτουργίας. Από κει πέρα, με τη μορφή που βλέπετε πορευόμαστε.  
Μέχρι την άνοιξη, στο ιστολόγιο αναρτούμε 3 ή και περισσότερα άρθρα ημερησίως ενώ παράλληλα απαντούμε σε 5 - 10 email . Από τα μέσα  Μαρτίου και μετά, τον περισσότερο χρόνο μας τον αφιερώνoυμε στα email . Ακόμα θυμόμαστε τα πρώτα email - μηνύματα των κ.κ. Σαλευρή και Σαρρή.
Το Μάιο αποφασίζουμε να βγάλουμε το αδερφάκι ιστολόγιο autom-greece.blogspot.gr. Ενώ αρχικά φαίνεται πως μπορούμε να αναρτούμε, σε τακτική βάση, άρθρα και στα δύο ιστολόγια το εγχείρημα αποδεικνύεται βουνό. Ας ελπίσουμε ότι στο προσεχές μέλλον θα το διορθώσουμε αυτό.
Το καλοκαίρι , λόγω των πολλών ερωτήσεων σας, εμφανίζουμε πρώτα το Βήμα συζήτησης και μετά το chat , το οποίο ένα μήνα μετά σταματάμε λόγω θερινών διακοπών. Από Σεπτέμβρη αρχίζει ξανά η αμφίδρομη επικοινωνία μας η οποία πλέον καθιερώνεται να γίνεται δύο ημέρες, Κυριακή και Τετάρτη.
Πολλοί φίλοι ρωτάνε πόσοι είμαστε , ποιοι είμαστε και ποιος ο σκοπός του ιστολόγιου.
Είμαστε συνάδερφοι ηλεκτρολόγοι όπως και σεις που συνήθως έχουμε τις ίδιες απορίες που έχετε και σεις. Δεν είμαστε ούτε αλάνθαστοι, ούτε ξερόλες . Άρθρα μας , πολλές φορές , τα διορθώσαμε μετά από παρεμβάσεις φίλων τεχνικών (βλέπε άρθρο 92). Και αυτό το θεωρούμε τιμή μας.
Αν μας ρωτήσετε τι θα κάνουμε στο μέλλον θα σας απαντήσουμε ότι αυτό που αρχίσαμε θα το συνεχίσουμε με την ίδια καλή διάθεση. Ήδη στο ίντερνετ έχουν βγει και άλλες ιστοσελίδες που ενημερώνουν τους ηλεκτρολόγους . Εμείς πιστεύουμε στον πλουραλισμό απόψεων αφού όλοι τελικό  στόχο έχουμε την μείωση των ηλεκτρικών ατυχημάτων στη χώρα μας. 
Αγαπητοί μας φίλοι κλείνοντας το άρθρο αυτό, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για το γεγονός ότι μας αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή. 
Να στε όλοι καλά . 
Η διαχειριστική ομάδα ehe-greece.blogspot.gr


4 σχόλια:

Γιώργος Σαρρής είπε...

Τις καλύτερες ευχές μου για τα πρώτα γενέθλια του ιστολογίου σας. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις προσπάθειες που κάνετε για την ενημέρωση του ελληνικού ηλεκτρολογικού κλάδου.
Με εκτίμηση,

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ είπε...

Ευχαριστούμε πολύ . Καλή δύναμη και σε σας.

Σαλευρής Αντώνιος είπε...

Θέλω να σας ευχηθώ Χρόνια Πολλά και η προσπάθειά σας να συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο για «Χρόνια Πολλά».
Με εκτίμηση
Σαλευρής Αντώνιος

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ είπε...

Σας ευχαριστούμε κ. Σαλευρή για την πολύτιμη βοήθεια που μας παρέχετε.

Δημοσίευση σχολίου