205. ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΛΙΚΟ E-BOOK ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΝΕΑ Υ.Δ.Ε

Στο scribd έχει δημοσιευτεί το βιβλίο " Practical Guide To Inspection & Certification of Electrical Installations" του επιφανούς ερευνητή Christopher Kitcher και μπορεί να το δει ο οποιοσδήποτε. Για το λόγο αυτό θεωρήσαμε ότι είναι νόμιμο να το δημοσιεύσουμε. Για λόγους δεοντολογίας και για να μην υπάρξουν παρερμηνείες  ακυρώσαμε το σύγκεκριμένο σύνδεσμο. Διευκρινίζουμε ότι στόχος μας είναι η ενημέρωση των ελλήνων ηλεκτρολόγων ως προς τις δοκιμές και τις μετρήσεις που προκύπτουν σύμφωνα με τα έγγραφα της νέας Υ.Δ.Ε .Το  βιβλίο είναι σε αγγλική έκδοση και περιλαμβάνει όλες τις μετρήσεις, ελέγχους και δοκιμές (αναλυτικά και με μεθοδολογία) που υπάρχουν και στα έγγραφα της ελληνικής νέας Υ.Δ.Ε. Κάθε επιμέρους έλεγχος αναλύεται διεξοδικά μέσω φωτογραφιών, ενώ δεν λείπουν και οι αντίστοιχοι μαθηματικοί τύποι που συμπληρώνουν και τεκμηριώνουν τo αποτέλεσμα που εμφανίζεται στην οθόνη του πολυόργανου μέτρησης.

Το βιβλίο αυτό είναι του επιφανούς καθηγητή και ηλεκτρολόγου ερευνητή Christopher Kitcher 


Σχόλιο συντάκτη: Το συγκεκριμένο βιβλίο περιγράφει ελέγχους που πραγματοποιούνται σε οικιακές εγκαταστάσεις στην Αγγλία. Κατά τη γνώμη μας διαβάστε το προσεκτικά γιατί υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις από τις δικές μας εγκαταστάσεις αλλά και τους αντίστοιχους βρεττανικούς κανονισμούς (British Standards).


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί Κύριοι,

Κακώς και παρανόμως έχετε τον συγκεκριμένο Ηλεκτρονικό Σύνδεσμο αναρτημένο στο Ιστολόγιό σας!!! Ο κύριος Christopher Kitcher είναι συγγραφέας και η Newnes μία από τις μεγαλύτερες εκδοτικές εταιρίες στον χώρο των επιστημονικών εκδόσεων (Ηλεκτρολογία, Ηλεκτρονική, κ.τ.λ.).

Θα αναρτούσατε κάποιον σύνδεσμο που θα έδινε την δυνατότητα, στον κάθε Περιηγητή του διαδικτύου, την δυνατότητα να κατεβάσει κάποιο από τα βιβλία του κυρίου Σαρρή;

Εάν η απάντηση είναι "Όχι", τότε να αφαιρέσετε τον συγκεκριμένο σύνδεσμο! Εάν είναι "Ναι", τότε να συνεχίσετε να τον διατηρείτε...

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ είπε...

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Δημοσίευση σχολίου