ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ EHE-GREECE.BLOGSPOT.GR

Αγαπητοί φίλοι μας έχετε πολλές απορίες για τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Πρώτα απ' όλα ευχαριστούμε όλους εκείνους που εθελοντικά είναι αρωγοί αυτής της προσπάθειας.
Να διευκρινίσουμε τα εξής:
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ήδη εφαρμόζεται σε χώρες του εξωτερικού και μάλιστα ο μήνας που διανύουμε είναι εθνικός μήνας ηλεκτρικής ασφάλειας σε κάποιες από αυτές.
Για την Ελλάδα αυτό σημαίνει αντίστοιχα ότι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ , ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ μπορούν να γίνουν διάφορες δραστηριότητες σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ κατά τη διάρκεια κάποιου μήνα μέσα στο 2013.

Τι θα περιλαμβάνουν αυτές οι δραστηριότητες;
Οτιδήποτε μπορεί να ενημερώσει το ευρύ κοινό στο συγκεκριμένο θέμα.

Δηλαδή :
1) Ανοιχτή ημερίδα σε κάποιο κλειστό χώρο με τη βοήθεια τοπικών φορέων (δήμαρχο, περιφερειάρχη κ.τ.λ).
2) Συνέντευξη σε τοπικά μέσα ενημέρωσης (εφημερίδα , ραδιόφωνο , κ.τ.λ.).
3) Διανομή ενημερωτικού υλικού σε κιόσκια ειδικά διαμορφωμένα σε εμπορικούς δρόμους - καταστήματα τύπου Mall.
4) Άρθρα ηλεκτρολογικού ενδιαφέροντος σε εφημερίδες

Ποιος τα διοργανώνει όλα αυτά; To οικείο σωματείο ηλεκτρολόγων, μια ένωση τεχνικών , μια αλυσίδα εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού , μια ομάδα φοιτητών ηλεκτρολόγων , μια ομάδα μαθητών ΕΠΑΛ - ΕΠΑΣ και πάει λέγοντας.Απλά όλες οι ενέργειες θα γίνουν μέσα σε ένα προκαθορισμένο ΜΗΝΑ μέσα στο 2013.
Τι υλικά θα χρησιμοποιηθούν σ' αυτές τις δραστηριότητες; Εδώ ερχόμαστε εμείς (μαζί σας) και δημιουργούμε αφίσες , διαφάνειες , τρικάκια, βίντεο , παρουσιάσεις powerpoint , άρθρα ενημέρωσης και κάθε υλικό που μπορεί να τυπωθεί και να μοιραστεί ή να προβληθεί. Καλό είναι το υλικό που θα φτιαχτεί να μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα σε όλη τη χώρα.

ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ Η ΤΟ BLOG ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΗΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ME ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΟ FACEBOOK (ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒANNER).

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ .


ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΙΟΝ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΑΜΕ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΣΕ ΣΑΣ.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ EHE-GREECE.BLOGSPOT.GR
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΖΕΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ.

1 σχόλια:

ElectrologY είπε...

Καλησπέρα, έχω βάλει στο site μου (http://electrology.mysch.gr/), banner και θέλω να σας κάνω και μια παρατήρηση:
καλό θα είναι και στη σελίδα σας στο facebook να βάλετε μια μικρή περιγραφή του τι είναι αυτός ο μήνας-αυτό το γεγονός, έτσι ώστε να μπορεί όποιος το βλέπει να προτείνει ή να συμμετέχει. Μια απλή εικόνα δε λέει και πολλά στον επισκέπτη.

Δημοσίευση σχολίου