2 ΧΡΟΝΙΑ EHE-GREECE.BLOGSPOT.GR

Tα 2 χρόνια λειτουργίας κλείνει αύριο (12 Νοεμβρίου) το ιστολόγιο μας αλλά εμείς είπαμε να πρωτοτυπήσουμε και να βγάλουμε το εορταστικό άρθρο μας μια ημέρα νωρίτερα κάνοντας ταυτόχρονα μια μικρή ανασκόπηση των πεπραγμένων μας:
1) Η δεύτερη χρονιά μας βρήκε περισσότερο προβληματισμένους σχετικά με τα ηλεκτρολογικά δρώμενα της χώρας, γεγονός που μας οδήγησε στην πρόταση δημιουργίας Εθνικού Μήνα Ηλεκτρικής Ασφάλειας για το 2013. Η πρόταση αυτή αγκαλιάστηκε από έλληνες ερευνητές οπότε σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε αντίστοιχο ιστολόγιο (σε επίπεδο οργάνωσης ιστοσελίδων εξωτερικού). Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες μας το ιστολόγιο αυτό δεν καρποφόρησε με αποτέλεσμα να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για την οργάνωση εθνικού μήνα για το 2014.
2) Συγκριτικά με την πρώτη χρονιά έχει μειωθεί ο αριθμός των αναρτήσεων μας. Αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους οι περισσότεροι από τους οποίους δεν αφορούν το ιστολόγιο. Πάντως σήμερα βρισκόμαστε στη θέση να έχουμε εντάξει το ιστολόγιο στην καθημερινότητα μας χωρίς τους ασφυκτικούς ρυθμούς και την πίεση του πρώτου χρόνου. Και αυτό είναι καλό για την ψυχική μας υγεία.
3) Σύντομα θα εμφανίσουν οι νέοι μας συνεργάτες άρθρα τους.
4) Yπάρχει μια έκπληξη που (ελπίζουμε) να την δείτε σύντομα και θα συζητηθεί.
Τέλος θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για την ΣΤΗΡΙΞΗ που μας παρέχετε αυτά τα 2 χρόνια.
Η διαχειριστική ομάδα

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι αξιόλογη η προσπάθεια. Συνεχίστε!!!
Τάσος.

Δημοσίευση σχολίου